Prøv at dirigere

I samarbejde med Det Jyske Musikkonservatorium afholder Malko Dirigentskolen en række workshops i direktion. De første workshops vil henvende sig til børn og unge i alderen 12-16 år.

Workshop

På vores workshops får børn og unge i alle aldre mulighed for at træde op på dirigentpodiet og dirigere et professionelt orkester eller kor. Det bliver ligesom at komme bag kameraet på en film, hvor de unge kommer til at træde helt ind i musikken.

Et projekt for alle

Udover at vække unges interesse for direktion er håbet med workshoppen også at ændre den gængse opfattelse af, at dirigenter for det meste er oppe i alderen.

Alle andre steder i vores samfund kan vi tale om lederskab i en tidlig alder. Det gør man ikke inden for direktion, og det vil vi gerne lave om på med vores workshops og Malko Dirigentskolen.

Det kræver ingen erfaring med musik eller direktion at deltage i workshoppen. Alle børn og unge, der er inden for alderskategorien, kan melde sig. På hver workshop vil der være ti deltagere, der får mulighed for at dirigere plus tilhørere. Pladserne bliver besat efter først-til-mølle-princippet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor du vil kunne følge med i dato og sted for Malko Dirigentskolens workshops.

Få nyheder direkte i indbakken

Hvis du vil være på forkant med tidspunkter for vores workshops, og modtage generel information om vores nyeste tiltag, kan du holde dig opdateret via vores nyhedsbrev.